اقتصاد مقاومتی ، تولید - اشتغال

اقتصاد مقاومتی ، تولید - اشتغال
 

منوي اصلي

 ارائه خدمات مشاوره- فنی 
 توسعه سامانه های نوین آبیاری 
 درخواست صدور پروانه 
 سامانه سوخت 
 سامانه شناسنامه بهره بردار 
 طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی 
 فرم بازدید و نظریه کارشناسی 
 آرشيو اخبار 
 ليست اخبار 
 موضوعات 
 پايگاه اطلاعات 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 نحوه ارتباط با روابط عمومی 
 وظایف اداره روابط عمومی 
 پرسنل روابط عمومی 
 آرشیو خبری 
 آشنایی و ارتباط با مسئولین 
 اطلاعات تماس با سازمان 
 اهداف كلان وزارت جهاد كشاورزی 
 تاريجچه و قانون تشكيل وزارت جهاد كشاورزی 
 ساختار تشکیلاتی 
 سياستهای كلی نظام اداری 
 منشور اخلاقي سازمان 
 وظايف و اهداف جهاد كشاورزی 
 پيام رئيس سازمان 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 بخشنامه ها و قوانین مالی 
 بخشنامه های اداری و پرسنلی 
 قانون رسیدگی به تخلفات اداری 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 مدیریت باغبانی 
 مدیریت حفظ نباتات 
 مدیریت زراعت 
 آرشیو خبری 
 آئین‌نامه پیشگیری و مقابله نظام‌مند و پایدار با مفاسد اقتصادی در قوه‌ مجریه 
 آیین‌نامه اجرایی ماده (26) قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد 
 سامانه ارتباط مردمی و پاسخگویی به شکایات 
 شرح وظایف 
 قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد 
 راهنمای متقاضیان صنایع کشاورزی 
 آرشیو خبری 
 اهداف راهبردی ترویج کشاورزی 
 جدول پخش برنامه راديويي كنديميز 
 نشریات ، اطلاعیه ترویجی ، بروشور.... 
 آیا می دایند؟ 
 آرشیو خبری 
 اهداف و معرفی سامانه (131) 
 آرشیو خبری 
 قوانین تغییر کاربری اراضی 
 آرشیو خبری 
 آرشیو خبری 
 آرشیو اخبار پایگاه مقاومت بسیج 
 گزارش خلاصه ای از عملکرد پایگاه مقاومت بسیج 
 بانک اطلاعات داده های کشاورزی 
 تحقق جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی استان 
 تنوع گیاهان دارویـی در آذربایجـان غربی و تاثیر آن بر اقتصاد و توسعه بخش کشاورزی استان 
 خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع در بخش تولیدات باغی 
 خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع در بخش تولیدات دامی 
 خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع در بخش تولیدات زراعی 
 راهنمای متقاضیان صنایع کشاورزی 
 پرسشنامه طرح تکریم ارباب رجوع 
 بخشنامه ها و دستورالعمل ها 
 آخرین انتصاب ها در سازمان 
 برنامه های تحول اداری 
 فرم های کمیته سرمایه انسانی 
 نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها 
 فرایند های خدمت 
 لیست شرکت های خدمات فنی و مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی 
 ارتباط با ما 
 برترينهاي سايت 
 جستجو در سايت 
 سيستم چندرسانه اي 
 نقشه سايت 
 پيشنهادات و انتقادات 
 پانل كاربران 
 مقالات آموزشي 
 نظر سنجي و راي گيري 
 نقد و نظر 
 وبلاگهاي كاربران 
 آب و هوا 
 اوقات شرعي 


 

نظرسنجي

اين بلوک فاقد محتوا مي باشد .
 

پیوندها

 

 

مجلس شورای اسلامی


وزارت جهاد کشاورزی


پیام وزارت جهادکشاورزی


سازمان تحقیقات ترویج و آموزش کشاورزی


 سامانه فراگیر آموزش کارکنان


سامانه کارمند ایران


سازمان اموراراضی کشور


برنامه های ویژه کشاورزی شبکه تلویزیونی بازار


مرکز آمار ایران


سامانه ثبت نام تسهیلات بانکی


سامانه مدیریت تسهیلات بانکی


سامانه ثبت اطلاعات ایثارگران


سامانه رسیدگی به شکایات سازمان جهاد کشاورزی


وب سایت دستگاه های اجرایی استان آذربایجانغربی

استانداری آذربایجانغربی


صدا و سیمای آذربایجانغربی


اداره کل هواشناسی


پورتال آذربایجانغربی


وب سایت ادارات کل و واحدهای تابعه جهاد کشاورزی


اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی


اداره کل امور عشایر آذربایجان غربی


اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری


سازمان تعاون روستایی استان


 سازمان نظام مهندسی کشاورزی


مرکز تحقیقات کشاورزی


مجتمع آموزشی جهاد کشاورزی


صندوق توسعه کشاورزی


 نظام صنفی آذربایجان غربی

 

نقشه جامع علمی کشاورزی

 

بستن
DPS Help System سیستم راهنمای درگاه

اين نشانگر را هنگام مطالعه متن به جاي مورد نظر انتقال دهيد

بهبود تولیدات گیاهی: برداشت 27 هزار تن زردآلو از باغ های آذربایجان غربی / صدور 57 فقره جواز تاسیس برای تولید و بسته بندی میوه جات خشک در استان / تولید سالانه چهار هزار تن برگه زردالو

 

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال 27 هزار و 333 تن زردآلو از باغات استان برداشت شد که آذربایجان غربی رتبه چهارم کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، عبداله فتح اله زاده با بیان این مطلب افزود: از کل سطح زیرکشت باغ های زردآلو در استان سه هزار و 920 هکتار بارور و 407 هکتار غیر بارور است.
وی بیان کرد: شهرستان ارومیه با 11 هزار و 500 تن تولید دارای رتبه اول در استان بوده وشهرستان های شاهین دژ، مهاباد، سلماس، خوی و ماکو نیز به ترتیب رتبه های بعدی در سطح زیرکشت و تولید زردآلو را در اختیار دارند.
فتح اله زاده اظهار کرد: از محصول تولیدی 70 درصد به صورت تازه خوری و بقیه یا به سایر استانها ارسال شده و یا جذب صنایع تبدیلی و تکمیلی می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون سه واحد فعال تولید برگه زردآلو در استان وجود دارد و از هر چهار کیلوگرم محصول تر، یک کیلوگرم محصول برگه به دست می آید.

تولید سالانه چهار هزار تن برگه زردالو

این مسئول اضافه کرد: تولید چهار هزار تن محصول برگه از ظرفیت های این واحد های فعال است که در شهرستان های سلماس و میاندوآب مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: علاوه بر این واحد ها تعدادی نیز به صورت فصلی به تولید برگه مشغول هستند.
پرویز تومرائی مدیر صنایع کشاورزی آذربایجان غربی نیز با بیان اینکه برگه زرد آلو، قیسی و یا چیپس زردآلو از محصولات خشک و فرآوری شده میوه تازه زرد آلو می باشند ، افزود : در تولید چیپس زرد آلو بوسیله اسلایسر به صورت صفحهات بسیار ناز ک بریده شده و پس از خشک کردن مورد مصرف قرار می گیرد و ارزش تجاری هر کیلو چیپس زردآلو بین 30 تا 40 هزارتومان فروخته می شود.
تومرائی اضافه کرد: قیسی از نظر تجاری بعد از چیپس زردآلو در رتبه دوم قرار گرفته بین 10تا 18 هزار تومان هرکیلو بفروش می رسد، بهترین قیسی تولیدی از زردآلویی بنام زردآلوی اردو بادی است که در بسته های یک یا دو کیوئی بسته بندی می شوند که به قیسی سکه ای معروف است.
وی ادامه داد: پس از آن برگه زردآلو از نظر تجاری در رتبه سوم قرار می گیرد ، استان آذر بایجان غربی با سطح زیر کشت 4327 هکتار باغ زردآلو با واریته های محلی عسکرآباد، اردو باد و قره تبرزه با تولید بیش از 27هزار تن زردآلو رتبه چهارم در تولید زردآلو را در کشور به خود اختصاص داده است.
این مسئول خاطر نشان کرد: عمده تولیدت زردآلوی استان به صورت تازه خوری در داخل کشور مصرف و یا به کشور های همسایه صادر و یا به صورت قیسی ،برگه و یا چیپس زردآلو به صورت سنتی در آفتاب و یا به صورت صنعتی خشک می شوند.
تومرائی ادامه داد: ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به ویژه صنایع غذایی در قطب‌های تولید محصولات می‌تواند ضمن تکمیل زنجیره تولید منجر به تولید محصولات با فرآوری بالای تنوع غذایی شود.
وی همچنین تاکید کرد: گسترش صنایع کشاورزی موجب ارتقاء سطح بهره‌ وری، ایجاد ارزش افزوده، افزایش درآمد بهره‌برداران، افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات و در نهایت توسعه بخش کشاورزی و تحقق شعار اشتغال و تولید پایدار در بخش کشاورزی می شود.
مدیر صنایع کشاورزی استان با بیان اینکه خشك كردن ميوه ها، يكي از روش هاي جلوگيري از فساد ميكروبي آنها است، افزود: خشك كردن زرد آلو علاوه بر اينكه اثر نگهدارندگي روي محصول دارد و می تواند ماندگاری آنرا افزایش دهد، وزن و حجم آن را نيز به ميزان چشمگيري كاهش مي دهد و در نتيجه از هزينه هاي حمل و نقل و ذخيره سازي مي كاهد و می تواند باعث ارزش افزوده در محصول تولیدی شود.

صدور 57 فقره جواز تاسیس برای تولید و بسته بندی میوه جات خشک در استان

تومرائی با بیان اینکه با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناسب استان زمینه خوبی بر تولید تجاری و فرآوری این محصول در استان فراهم می باشد ، یاد آورشد : تا کنون تعداد 57 فقره جواز تاسیس برای تولید و بسته بندی میوه جات خشک با ظرفیت اسمی 43 هزار و 660 تن در سطح شهرستان های ارومیه، اشنویه ، سلماس ، نقده، خوی ، مهاباد و میاندوآب و 3 فقره پروانه بهره برداری انواع تولید و بسته بندی میوه جات خشک با ظرفیت اسمی 3015 تن در سطح شهرستانهای سلماس و میاندوآب از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان صادر شده است .
وی تاکید کرد : این آمار نشان می دهد میل و اقبال عمومی جهت روی آوری به فرآوری میوه های خشک در استان رو به افزایش است و دولت نیز در این زمینه قدمهای خوبی درجهت حمایت از صاحبان این صنایع برداشته و تسهیلات و امکانات مناسبی برای توسعه واحدهای بسته بندی و میوه های خشک کنی به متقاضیان در سطح استان ارائه می شود
 

نوشته شده در تاريخ سه شنبه ، 24 مرداد ماه ، 1396 توسط admin279

 
 

لينكهاي وابسته

 

امتياز به خبر

امتياز متوسط: 0
آراء: 0

لطفا با انتخاب گزينه مناسب به اين مطلب امتياز دهيد :

عالي
خيلي خوب
خوب
معمولي
بد

 

انتخاب ها

 
"برداشت 27 هزار تن زردآلو از باغ های آذربایجان غربی / صدور 57 فقره جواز تاسیس برای تولید و بسته بندی میوه جات خشک در استان / تولید سالانه چهار هزار تن برگه زردالو" | ورود / عضويت در سايت | 0 نظر
مسئوليت نظرات ارائه شده بر عهده كاربر مي باشد .
درگاه در قبال متن نظرات ارائه شده تعهدي ندارد !

كاربران مهمان حق ارائه نظر در مورد مطالب اين درگاه ندارند . لطفا فرم عضويت در سايت را تكميل نمائيد.